B2Moto – întâlniri online pentru companii din industria automotive

B2Moto este un eveniment dedicat companiilor care operează în industria automotive și transporturi, organizat de Camera de Comerț și Industrie Staropolska din Kielce, Polonia Enterprise Europe Network, iar Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită la acest eveniment de întâlniri online care va avea loc în 9 iunie 2021. 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la evenimentul B2Moto, organizat de Camera de Comerț și Industrie Staropolska din Kielce, Polonia, în 9 iunie 2021. Evenimentul este organizat cu ocazia târgului internațional de transport public TRANSEXPO, a târgului de piese și accesorii auto MOTO-TECH și a târgului de asistență rutieră HOL-EXPO, organizat de Targi Kielce.

Cine poate participa: Întreprinderi, instituții, centre de cercetare care caută sau oferă produse și servicii precum:

  1. Vehicule comerciale: Vehicule de transport public, autocare, autobuze, troleibuze, microbuze/ Vehicule specializate în asistență rutieră și salvare, autospeciale de pompieri, vehicule sanitare/ Camioane, cisterne, remorci, semiremorci, tractoare pentru semiremorci, basculante/ Furgonete/ Vehicule pentru eliminarea deșeurilor municipale și întreținerea infrastructurii tehnice municipale
  2. Piese și accesorii pentru vehicule: piese de schimb pentru vehicule, motoare, cutii de viteze, sisteme de frânare, scaune, geamuri, anvelope, materiale de finisare, baterii, lămpi, instalații pe gaz, aer condiționat, unelte de reparații specializate, echipamente de atelier auto, piese de caroserie auto, componente electrice și electronice,
  3. Electronică auto – componente și sisteme: Sisteme de urmărire și localizare a vehiculului / Sistem de automatizare pentru procesele de control și control al traficului/ Sisteme de securitate/ Sisteme de gestionare a flotelor
  4. Sisteme de gestionare și optimizare a proceselor de producție

Avantajele participării:

  • Prezentați produsele, proiectele, serviciile sau nevoile dvs.
  • Generați oportunități și întâlniți noi parteneri și clienți într-un mod eficient și rentabil
  • Descoperiți produse și servicii noi
  • Formulați idei pentru proiecte noi
  • Întâlniți furnizori noi
  • Aflați despre ultimele tendințe din industrie

Cum puteți participa: Întâlnirile virtuale reprezintă o oportunitate ideală pentru a stabili contacte și a iniția contracte de afaceri viitoare, precum și o oportunitate excelentă de a promova oferta companiei în multe țări din întreaga lume prin intermediul partenerilor rețelei Enterprise Europe.

Participarea la eveniment este gratuită, iar întâlnirile online pot fi programate până în 8 iunie 2021 pe platforma de înregistrare.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.