Locații pentru investiții

Serviciile noastre de sprijin pentru afaceri și promovarea investițiilor oferă celor interesați  un instrument unic prin care oferta de locații pentru investiții din cele șase județe ale Regiunii Centru este prezentată potențialilor investitori, alături de o descriere completă a elementelor de accesibilitate, facilități existente, utilități, aspecte financiare și legale.
Informațiile sunt preluate direct de la deținătorii acestor locații care reprezintă:

  • – Parcuri industriale
  • – Centre de transfer tehnologic
  • – Incubatoare de afaceri
  • – UAT sau alte organizații care oferă terenuri sau clădiri pentru investiții


Orice persoana fizica sau juridică ce deține, sau are capacitatea de a reprezenta legal o organizație ce deține unul sau mai multe terenuri sau construcții oferite spre închiriere, cumpărare sau concesionare în scopul dezvoltării unei activități economice, poate solicita includerea locației în harta interactivă.

Informații privind terenurile sau clădirile ofertate vor fi completate accesând formularele de mai jos. Vă rugăm să completați un formular în limba română și unul în limba engleză, iar apoi să îl returnați reprezentaților ADR Centru prin intermediul mail-ului la adresele de mai jos.

Agenția Pentru Dezvoltare Centru își rezervă dreptul de a selecta și promova fișele locațiilor în funcție de claritatea și nivelul de completitudine a acestora.

Contact: Pentru informații privind harta interactivă și locații pentru investiții ne puteți contacta la:
e-mail: office[at]adrcentru.ro, paul.ciortea[at]adrcentru.ro
Tel: 0358 401 276 interior 453, 461
Persoane de contact: Paul Ciortea, Emil Toma