Catalogul surselor de finanțare

Catalogul Surselor de Finanţare este o publicație electronică lunară elaborată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în care sunt prezentate pe scurt programele de finanţare active sau care urmează să se lanseze, având ca solicitanți eligibili entități din Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu).

Catalogul are mai multe secțiuni, programele fiind grupate în funcție de categoriile de solicitanți eligibili. Una dintre aceste secțiuni este adresată societăților comerciale. Puteți consulta Catalogul Surselor de Finanţare pentru a vedea oportunitățile de finanţare disponibile, la următoarea adresă de internet: http://www.adrcentru.ro/catalog-surse-finantare/.

Aveți posibilitatea de a primi o notificare prin e-mail privind publicarea unei noi ediții a Catalogului. Abonarea la Catalog se face prin accesarea link-ului: http://www.adrcentru.ro/formular-pentru-solicitare-de-informatii-online/. În vederea abonării, se bifează opțiunea “Transmiterea de informații prin intermediul serviciilor Newsletter și Catalogul Surselor de Finanțare”.