CLAMTEX VIRTUAL – Oportunități pentru industria textilă | 20 ianuarie 2021 – 24 februarie 2021

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru – organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network – vă invită să participați la evenimentul online CLAMTEX VIRTUAL, în perioada 20 ianuarie – 24 februarie 2021. Evenimentul reunește companii (din sectoarele textile și de fabricație avansată) din țările europene. Aceasta este o oportunitate unică de a genera cunoaștere în Industria 4.0.

Proiectul CLAMTEX este un parteneriat strategic european pentru clustere, compus din cinci clustere textile și de fabricație avansată din 3 țări, Franța, Portugalia și Spania. Acesta va organizat un atelier virtual interactiv de 6 săptămâni pentru promovarea utilizării industriei 4.0 în sectorul textil. În timpul sesiunilor, companiile pot prezenta soluții potențiale pentru a fi aplicate companiilor textile și pot să afle despre realizările și nevoile acestora. Sesiunile virtuale vor fi extrem de interactive. Toate sesiunile vor avea un interval de timp pentru stabilirea întâlnirii b2b prin intermediul platformei b2match.

Subiecte abordate: Industria 4.0/ Microfabrică digitală/ Soluții digitale pentru management industrial integrat/ Soluții de automatizare și senzorizare pentru îmbunătățirea performanței/ Roboții din industrie/ Potențialul realității virtuale în industrie/ Oportunități suplimentare de finanțare pentru digitalizare

De ce să participi:

Ca și producător de tehnologie- Prezentați-vă provocările legate de industria 4.0 și aflați despre realizările și nevoile companiilor textile.

Ca și companie de textile – Găsiți soluții inovatoare în jurul industriei 4.0.

Ca și dezvoltator de produse – găsiți parteneri pentru a discuta despre noi tehnologii și soluții inovatoare.

 Avantajele participării:

  • Publică și prezintă produsele, proiectele, serviciile sau nevoile afacerii tale participanților la eveniment.
  • Inițiază și organizează întâlniri promițătoare 1: 1 programate la eveniment
  • Generați clienți potențiali noi și întâlniți noi contacte într-un timp și într-un mod rentabil
  • Rămâneți cu un pas înaintea concurenților dvs., văzând și fiind vizibil la eveniment.

Cum poți participa: Evenimentul este gratuit. Alătură-te la acest eveniment și veți putea să vă prezentați provocările în implementarea problemelor specifice legate de Industria 4.0, iar companiile textile pot primi soluții potențiale. Înscrierea se poate face până in data de 24 februarie 2021 aici.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.