Companie IT în căutare de spațiu pentru birouri in Alba Iulia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru împreuna cu Camera de Comerț și Industrie Româno – Germană vă informează despre oportunitatea de a furniza unui investitor german spații de birouri pentru activitate în domeniul IT, în municipiul Alba Iulia. Prin misiunea sa de a sprijini dezvoltarea, inovarea și atragerea investitorilor, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă solicită sprijinul pentru identificarea unor spații pentru birouri în municipiul Alba Iulia, în vederea închirierii pentru dezvoltarea unei afaceri în domeniul IT.

Mai jos regăsiți atașate cerințele investitorului, precum și un tabel pe care vă rugăm să îl completați și să îl returnați Agenției Pentru Dezvoltare Regională Centru la adresa de email mariana.rus[at]adrcetru.ro, până în data de 24 Noiembrie 2021.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Mariana Rus, E-mail: mariana.rus[at]adrcetru.ro.