Conferința online FARM to FORK15 | 16 Octombrie 2020 | Construirea sistemelor alimentare durabile

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în perioada 15 – 16 octombrie 2020 la conferința online „Farm to Fork”, organizată de Comisia Europeană, structurată în sesiuni plenare inspirate, ateliere informative și întâlniri 1:1 care promit câștig de cunoștințe și noi contacte de afaceri.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la conferința „Farm to Fork”– Construirea sistemelor alimentare durabile, ce va avea loc în 15 și 16 octombrie 2020 (Ziua Mondială a Alimentației) și este prima din ceea ce va fi o reuniune anuală a părților europene interesate să contribuie la conturarea drumului Uniunii Europene către sisteme alimentare durabile.

Conferința este găzduită de comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară, doamna Stella Kyriakides, și comisarul european pentru agricultură, dl Janusz Wojciechowski. Discursul de deschidere al conferinței va fi sustinut de vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Cine poate participa: Părțile interesate din lanțul valoric alimentar, autoritățile publice, organizațiile internaționale și ale societății civile, precum și alți cetățeni și publicul interesat sunt invitați să se alăture dezbaterii și să contribuie la punerea în aplicare a strategiei adoptate recent farm to fork pentru o abordare echitabilă, sănătoasă și sistem alimentar ecologic. Evenimentul va oferi, de asemenea, un forum pentru discuții cu privire la provocările și oportunitățile legate de tranziția către sisteme alimentare durabile, precum și cu privire la posibilele domenii de intervenție.

  • Evenimente partenere

Comisia Europeană organizează o serie de evenimente partenere referitoare la acțiunile prevăzute în Strategia Farm to Fork. Pentru un calendar al acestor evenimente, vă rugăm să accesați aici.

  • Întâlniri cu alți participanți și vorbitori 1: 1

Participanții se pot conecta prin intermediul platformei conferinței cu colegii participanți la discuții individuale în 15 și 16 octombrie, între orele 12:30 și 18:00. Vorbitori vor fi, de asemenea, disponibili pentru întâlniri 1: 1 in 15 octombrie de la 12:30 la 18:00. Rezervările se pot face online de la 1 octombrie. Odată înregistrat, accesați pagina „Participanți” pentru a găsi pe cineva care vă interesează să vă întâlniți și să solicitați un interval de timp. Întâlnirea dvs. va fi confirmată numai dacă celălalt participant o aprobă.

Postări pe piață

Prin piață, participanții pot enumera oferte și solicita articole:

  • Cooperare pentru proiect – Adăugați o dorință de cooperare dacă sunteți în căutarea unui partener de cooperare pentru proiectul dvs.
  • Oportunitate de investiții – Dacă căutați investiții, creați o oportunitate de investiții
  • Expertiză – Descrieți tipul dvs. de expertiză și know-how
  • Solicitare – Creați o solicitare pentru orice anume căutați în legătură cu tema evenimentului

Cum poți participa: Întâlnirile vor avea loc în 15 – 16 octombrie 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până in data de 9 octombrie 2020 aici.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.