Eveniment de afaceri pentru domeniul bancar | Istanbul Fintech Week | Exclusiv online, în 12 – 16 Octombrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 12 – 16 octombrie 2020 la evenimentul de întâlniri online „Istanbul Fintech Week 2020”, unul din cele mai importante evenimente de afaceri pentru difuzarea și dezvoltarea inovațiilor în domeniul bancar. Acest eveniment este organizat de KOOPHub, KOSGEB Istanbul Imes Directorate și parteneri ai Enterprise Europe Network Istanbul IST-BUSINNOVA Consortia.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la „Istanbul Fintech Week 2020”. Istanbul Fintech Week este un eveniment și o platformă internațională în care antreprenorii, investitorii, profesioniștii, directorii din întreaga lume se reunesc pentru a discuta teme sectoriale și verticale din domeniul  tehnologiilor financiare (Fintech), pentru a discuta cele mai recente probleme de inovare. Evenimentul este acum complet online, cu același nivel de interacțiune între participanți.

În prima sa ediție, evenimentul a găzduit peste1200 de participanți din 7 industrii, 25 de etape tematice, prezentări de țară și zeci de pitchuri ale start-up-urilor. IFW este punctul culminant al celor trei summit-uri din industrie care au avut loc în ultimii ani. Urmând același tipar al acelor summit-uri, IFW reunește practicieni din industrie și entuziaști din întreaga lume. Orice lucru care atinge inovația financiară va fi întreprins de experți și lideri în cadrul acestui eveniment global de 5 zile. In acest an IFW 2020 organizează cinci summit-uri din industrie în cea de-a doua ediție. Plățile, Blockchain, Banca digitală, Insurtech și Inteligența Artificială în finanțe vor fi principalele teme ale summit-urilor, având alocată câte o zi, fiecare. IFW continuă să încurajeze ecosistemul de inovare din regiune, aducând noi experți și lideri.

Temele principale ale evenimentului: Activități bancare/ Asigurari/ Investițio/ Servicii și tehnologii de conformitate cu reglementările/ Incluziunea financiară/ Inovație/ Securitate cibernetică/ Plăți

Cine poate participa:
Acest eveniment internațional de brokeraj este locul potrivit pentru IMM-uri / Start-up-uri / Antreprenori / Cercetători pentru a găsi parteneri de afaceri sau pentru cooperări tehnologice, facilitate în cadrul unor întâlniri pre-organizate one-to-one. Evenimentul de brokeraj este o întâlnire B2B în care sunt programate întâlniri bilaterale de 20 de minute în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant pentru a găsi parteneri internaționali de afaceri și tehnologie.

Cum poți participa: Întâlnirile vor avea loc în 12 – 16 octombrie 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până in data de 15 octombrie 2020 aici.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.