Evenimente de afaceri & întâlniri B2B în domeniile sănătate și ”Life Sciences”, în perioada septembrie – octombrie 2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație membră a Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – aduce în atenția organizațiilor active în domeniile sănătate și științele vieții, oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri organizate în cadrul a două evenimente de matchmaking, care se vor desfășura în perioada septembrie – octombrie 2023. Participând la aceste evenimente, companiile și organizațiile din domeniul sănătății au ocazia să-și găsească parteneri de afaceri.

Cu sprijinul Enterprise Europe Network, rețeaua europeană care sprijină companiile și antreprenorii să se dezvolte și să inoveze la nivel internațional, cu servicii dedicate dezvoltării afacerilor vor fi organizate în perioada următoare patru evenimente de matchmaking în domeniile sănătate și științele vieții. Evenimentele vor fi organizate atât ONLINE și FIZIC, după cum urmează:

SEPTEMBRIE 2023

HealthBIO 2023 Partnering Event, cel mai important eveniment din Finlanda dedicat organizațiilor active în domeniul științelor vieții, se va desfășura în perioada 7-12 septembrie 2023. Evenimentul este dedicat investitorilor și companiilor active în domeniul sănătății. Puteți consulta lista celor înscriși accesând următorul link: participanți înregistrați

Match4Health va fi organizat în perioada 22-23 septembrie 2023, în Larissa, Grecia, ca parte a Innohealth Forum 2023,. Evenimentul se va concentra pe soluții inovatoare pentru sănătate, prezentarea celor mai noi  tendințe privind e-sănătate și digitalizarea în domeniul sănătății. Puteți consulta lista celor înscriși accesând următorul link: participanți înregistrați

OCTOMBRIE 2023

Life Sciences Partnering 2023 – eveniment de afaceri dedicat organizațiilor din domeniile științele vieții și inginerie biomedicală, care va fi organizat la Innsbruck, Austria, în 19 octombrie 2023. Evenimentul facilitează cadrul pentru discuții, schimb de bune practici și idei inovatoare în domeniile sănătate și inginerie biomedicală.

Meet in Italy for Life Sciences Brokerage Event 2023, cel mai important eveniment de matchmaking din Italia este dedicat organizațiilor active în domeniul științelor vieții, va fi organizat în Italia în perioada 26-27 octombrie 2023. Puteți consulta lista celor înscriși accesând următorul link: participanți înregistrați

Aceste evenimente de matchmaking vor facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu scopul de a sprijini încheierea de parteneriate comerciale, găsirea de parteneri pentru proiecte comune, explorarea de noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe, bune practici și idei.

Organizațiile active în domeniile sănătate și științele vieții (companii, startup-uri, centre de cercetare, investitori, organizații publice, etc.), interesate să participe, fizic sau online, la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor avea loc în contextul celor patru evenimente internaționale sunt invitate să se înscrie accesând pagina de internet a evenimentelor. Tot acolo sunt disponibile detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri.

Participarea la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul celor patru evenimente de matchmaking este GRATUITĂ.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.