Food eirEEN 2021 – întâlniri online între ofertanți și cumpărători din domeniul alimentar: 9 iunie 2021

Enterprise Europe Network, împreună cu birourile locale din Irlanda, găzduiește Food eirEEN, un eveniment virtual de tip „Meet the Buyer”, care oferă participanților o oportunitate unică de a participa la întâlniri de vânzări virtuale cu cumpărători de alimente din Irlanda și Uniunea Europeană, iar Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită la acest eveniment programat online  în 9 iunie 2021.

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, membră Enterprise Europe Network, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la evenimentul online, Food eirEEN, organizat în 9 iunie 2021 de partenerii EEN din Irlanda. Evenimentul este GRATUIT și COMERCIAL si va avea ca participanți cumpărători ai marilor lanțuri de supermarketuri, comercianți independenți, magazine de produse alimentare fine, furnizori de servicii alimentare, hoteluri și lanțuri de restaurante. Odată cu apariția Brexitului, un element cheie al evenimentului din acest an se dorește a fi implicarea activă a producătorilor și furnizorilor de alimente din întreaga Europă care doresc să facă comerț cu cumpărători irlandezi. Este de așteptat ca peste 25 de cumpărători de alimente să participe la eveniment care promite a fi o oportunitate de neegalat pentru dezvoltarea afacerii.

Cine poate participa: Companii alimentare inovatoare și orientate spre creștere din următoarele sectoare: Brutărie/ Băuturi/ Cofetărie/ Lactate/ Ingrediente alimentare/ Produse înghețate/ Fructe și legume/ Băcănie/ Carne/ Snacks/ Fructe de mare.

Participarea la eveniment vă va permite să:

  • Creșteți vânzările
  • Inițiați contacte pentru cooperare comercială, tehnologică sau de cercetare și dezvoltare
  • Dezvoltați rețeaua dvs. de parteneri de afaceri
  • Împărtașiți experiența, cunoștințele și expertiza dvs. companiilor participante
  • Prezentați, discutați și dezvoltați noi idei de proiect
  • Urmăriți tendințele pieței și identificați inovațiile tehnologice.

Cum puteți participa: Vă invităm să participați la o zi plină de acțiune, unde veți face noi conexiuni de afaceri. Participarea la eveniment este gratuită, iar întâlnirile online si pot fi programate până în 2 iunie 2021 pe platforma de înregistrare.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.