Pollutec 2021 – expoziție și conferințe pe teme legate de mediul înconjurător

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă invită să participați în perioada 12-15 Octombrie 2021 la cea de-a 29-a ediție Pollutec – expoziții si conferințe dedicate mediului înconjurător, soluțiilor energetice pentru întreprinderi și orașe, inovării și dezvoltării sustenabile. La sesiunea din acest an vor participa 2200 de expozanți, 70000 de experți din 128 de țări și vor fi organizate 400 de conferințe.

Fiind lansată in anul 1978 inițiativa Pollutec este recunoscută azi ca standardul de referință mondial pentru întâlnirile experților din domeniul eco-industriilor. Cea de-a 29-a ediție a Pollutec va fi organizată în perioada 12-15 octombrie 2021 în Lyon, Franța. Expozițiile, organizate în șase hale, vor reuni peste 2200 de expozanți din 26 de țări. Domeniile principale sunt: managementul deșeurilor, tratarea apelor și gestiunea apelor  uzate, valorificarea surselor locale de energie și eficiență energetică, metodologii și analize de aer, apă, zgomot etc în localitățile urbane și rurale din Europa. În cadrul Pollutec 2021 vor fi organzite și 400 de conferințe, workshop-uri, prezentări de idei/produse/servicii inovative, dar și sesiuni informative pentru trenduri în piețele sectoarelor mediului. Alte teme de interes vizează: întâlniri de afaceri și networking (evenimente de tip business to business și alte tipuri de matchmaking pentru a  facilita interacțiunea dintre experți și reprezentanți din sectorul public sau privat din toată lumea, prezentarea unor start-upuri inovative, organizarea unui forum pe tema economiei circulare, organizarea forumului Africa și dezvoltarea unei sesiuni legată de tema mări și zone de coastă.

Termen limită pentru înscrierea la  Întâlnirile de afaceri și Networking este 20 septembrie 2021 prin intermediul acestui site. Accesul în hale se face prin intermediul unui ecuson gratuit, acesta putând fi pre-înregistrat prun intermediul acestei pagini, sau in timpul evenimentului.

De asemenea, va avea loc și concursul Pollutec Innovation Awards, un eveniment ce are ca scop sprijinirea antreprenorilor eco-inovativi și premierea celor mai remarcabile idei. Totodată în cadrul acestui eveniment vor fi organizate spatii dedicate dezvoltării forței de muncă și a competențelor profesionale.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistența și informații suplimentare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Paul Ciortea, E-mail: paul.ciortea[at]adrcentru.ro.